Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ministrul Sănătății face verificări la Spitalul Județean Timișoara

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 6 august 2020, ora 14:37

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, se află azi în vizită la Timișoara. Acesta a fost la Direcția de Sănătate Publică, dar și la Spitalul Județean Timișoara, pentru a face verificări.

Potrivit Ministerului Sănătății (MS), Nelu Tătaru a evaluat în această dimineață situația epidemiologică din județul Timiș.

nelu tataru la timis vizita
Sursă imagine: Ministerul Sănătății/ Facebook

 

El a precizat că în momentul de faţă în Timiş sunt opt focare de COVID-19 în supraveghere, iar ultimul a apărut la Spitalul Județean Timișoara.

„Am fost și la Direcția de Sănătate Publică pentru a vedea situația de la nivelul județului, atât ca și focare, cât și pentru a vedea desfășurarea activității în spitalele din județ. În Timiș, dincolo de focarele care sunt stabilizate și sub supraveghere, facem și evaluările spitalelor, fiecare în parte, ca și patologie non-COVID”, a spus Nelu Tătaru, la Timișoara.

Nelu Tataru Timis

Etichete: ministrul Sănătății situatie epidemiologica focare de COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.