Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Pacientele care nasc la Spitalul din Alba Iulia primesc fotografii cu nou-născuții

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 26 septembrie 2022, ora 17:36

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia va oferi, începând de luni, 26 septembrie, pacientelor care nasc în cadrul unității medicale o fotografie cu bebelușul – prima din viața sa.

Fotografia va fi proiectată pe un material de tip fluturaș/pliant, care va conține și datele personale și medicale ale nou-născutului: nume, prenume, data nașterii, greutate, lungime, circumferința capului, tip naștere, ora nașterii, scor Apgar, numele mamei, numele medicilor ginecolog și neonatolog.

nou-nascut

Citește și: Tratament inovativ, administrat gratuit la SJU Alba Iulia pentru afecțiuni oculare grave

Potrivit reprezentanților spitalului, fluturașul este însoțit de un mesaj pentru mame și copii: „Să naști și să fii născut ne aduce la esența creației, unde spiritul uman este curajos și îndrăzneț, iar corpul un miracol al înțelepciunii”.

SJU Alba

„Cadoul este oferit pacientelor în baza unui protocol de colaborare încheiat între Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia și o firmă de profil. Sperăm că micul nostru cadou va fi pe placul mămicilor și le va aduce amintiri frumoase mereu!”, transmite sursa citată.

Etichete: spitalul din alba iulia fotografii cu nou-nascuti medic ginecolog

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC