Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Patru zile de congres SRCCV

Viața Medicală
Dr. Ana MIHAI vineri, 26 octombrie 2018
Specialiștii în chirurgie cardiovasculară sunt așteptaţi la cel mai important eveniment naţional dedicat lor, la Poiana Brașov, în perioada 1–4 noiembrie. Al 14-lea Congres naţional al Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară se va desfășura în paralel cu cel de-al zecelea Simpozion al asistenţilor de chirurgie cardiovasculară, ATI și circulaţie extracorporeală.
Congresul va aborda, în cadrul unui program dens, noutăţile din patologia cardiacă, tehnicile de anastomoză în chirurgia cardiovasculară, tipurile de proteze valvulare, noile anticoagulante orale, utilizarea CT și IRM în patologia cardiacă. Sesiuni speciale vor aborda teme variate, printre care patologia ventriculului stâng și valvei mitrale, TAVI, ischemia acută, chirurgia minim-invazivă, endoprotezarea aortică, revascularizarea membrelor inferioare în ischemia cronică, sindromul coronarian acut, precum și abordarea multidisciplinară a patologiei cardiace.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.