Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Psihiatrie la scară naţională

Viața Medicală
Remus ANGHEL vineri, 23 iulie 2010

  Recent, a sosit la redacţie volumul IV al culegerii ORIENTĂRI ŞI PERSPECTIVE ÎN GĂNDIREA PSIHIATRICĂ ROMĂNEASCĂ, apărut la Editura Universităţii din Oradea, 2010, avându-i coordonatori pe dnii prof. dr. Gavril Cornuţiu şi prof. dr. Dragoş Marinescu. Lucrarea a văzut lumina tiparului, cu sprijinul generosului sponsor, firma Pfizer.
  Volumul masiv, de 500 de pagini, în condiţii grafice onorabile, îşi propune şi reuşeşte să prezinte cititorului lucrări valoroase ce compun un amplu tablou al Psihiatriei actuale româneşti din mai multe centre universitare ale ţării. (...)
Articolul îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.