Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Restricțiile din Capitală, ușor relaxate de luni

Viața Medicală
Cristina GHIOCA duminică, 2 mai 2021, ora 12:27

Oamenii vor putea merge la teatru, restaurantele se vor deschide și la interior la o capacitate de 30% , dar restricțiile de circulație după ora 22.00 rămân în vigoare.

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă ( CMSU) București a decis relaxarea mai multor măsuri impuse în Capitală în contextul pandemiei de COVID-19, după ce incidenţa îmbolnăvirilor, cumulată la 14 zile, a ajuns duminică la 2,62 cazuri la mia de locuitori, informează Agerpres.

ODAmaD00NDAmaGFzaD02MjllYmUyZmE3YmU2NDk3MGYyM2FiNGRjNTI0ZTU3MQ==.thumb
Foto: Agerpres

 

„A fost luată hotărârea de a trece în scenariul de sub 3 la mie.(...) Astăzi [ duminică] incidenţa este de 2,62, astfel încât poate fi permisă funcţionarea sălilor de spectacol redus 30 de sută din capacitate şi, de asemenea, este permisă funcţionarea restaurantelor în interior, la fel, cu 30% din capacitate", a precizat, Alin Stoica, prefectul Capitalei, după şedinţa CMSU București.

Rstaurantele, magazinele și sălile de spectacole vor funcționa până la ora 21.00, însă restricțiile de circulație după ora 22.00 rămân în vigoare.

Hotărârea adoptată de CMSU Bucureşti va intra în vigoare luni, la ora 00,00. Ea urmează să fie revăzută pe 13 mai. Şedinţa CMS Bucureşti de astăzi, a avut loc la ora 11:00 și s-a desfășurat online.

 

Etichete: relaxare restrictii strategie de relaxare pandemie covid incidenta covid-19 cmsu alin stoica teatru

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.