Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Start-up în sănătate

Viața Medicală
Dr. Diana Andronache vineri, 12 februarie 2021

Un start-up italian a dezvoltat primul asistent virtual empatic pentru pacienţii înscriși în studii clinice.

PatchAi este un software inovator care poate fi configurat pentru fiecare protocol individual de studiu, optimizând fluxul de informaţii. Strategia de bază este centrată pe pacient, pentru a-i oferi informare și susţinere cu ajutorul algoritmilor de inteligenţă artificială. Datele introduse sunt procesate automat, iar cercetătorii au acces în timp real la informaţii cu privire la simptomatologia pacientului, aderenţa la tratament și calitatea vieţii acestuia. Astfel, va fi redusă complexitatea protocolului de studiu, iar pacienţii vor fi mai motivaţi și mai implicaţi.

 

Etichete: start-up sănătate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC