Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Trei politicieni PNL, confirmați cu coronavirus

Viața Medicală
Dorina Novac sâmbătă, 14 martie 2020, ora 14:06

Potrivit unor informații de ultimă oră, au fost confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae.

Grupul de Informare Strategică precizează că cei trei se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac, iar ieri nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL.

Politicieni COVID-19

Amintim că membrii Guvernului și premierul au fost testați și s-au auto-izolat după ce au intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac.

Miniștrii testați negativ sunt următorii: Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciucă, Florin Cîțu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Vela, Ionuț Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu și Ion Ștefan.

Sursă imagine: pixabay

Etichete: coronavirus romania deputat PNL izolare la domiciliu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.