Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Epidemii și terapii naturiste

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 6 mai 2022

A aparut un nou număr al revistei Maramureșul Medical.

Maramuresul

Cel mai recent număr al revistei Maramureșul Medical este deschis de o radiografie amănunţită despre epidemii și medicalizare în România. Prof. dr. Dana Baran își începe in­cursiunea de la epidemiile de variolă din trecutul îndepărtat al ţării noastre și ajunge, în cele din urmă, la pandemia de COVID-19.

        Un spaţiu generos este acordat, numărul acesta, terapiilor naturiste. Prof. dr. Maria Pop se evidenţiază cu două articole despre plante care îmbunătăţesc vederea și ierburi pentru trup și suflet. În completare, farm. Emanuela Crina Bucur vorbește despre principiile active naturale recomandate în tratamentul complementar patologiei articulaţiilor. Aflăm, printre altele, că deficitul de vitamina K crește riscul apariţiei osteoartritei sau că această afecţiune poate fi ameliorată utilizând acid hialuronic sau glucozamină.

Etichete: maramuresul medical

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC