Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Priorităţi pentru 2015

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ marţi, 17 martie 2015
   Numărul din februarie 2015 al revistei Politici de sănătate prezintă priorităţile Ministerului Sănătăţii pentru acest an, în viziunea ministrului Nicolae Bănicioiu. Dr. Vytenis Andriukaitis, comisar european pentru sănătate şi siguranţă alimentară, afirmă într-un interviu că în România este nevoie de o strategie de sănătate bine dezvoltată, restructurarea sectorului spitalicesc şi dezvoltarea proceselor de informatizare şi evaluare a tehnologiilor medicale. Prof. dr. Dumitru Lupuleasa, preşedintele Colegiului Farmaciştilor din România, este de părere că „trebuie să ne concentrăm atenţia pe ridicarea profesionalismului şi a serviciilor oferite de farmacie, să rezolvăm publicitatea comercială legată de farmacie care aduce deservicii majore actului farmaceutic“. Dr. Gabriel Tatu-Chiţoiu, preşedintele Societăţii Române de Cardiologie, discută despre importanţa educaţiei şi a prevenţiei în bolile cardiovasculare. Cum pot fi dezvoltate afacerile în domeniul medical prin fonduri europene explică Mircea Voinea, consultant în afaceri. Arhitectura centrelor de zi pentru persoane vârstnice cu demenţă Alzheimer este abordată interdisciplinar de un arhitect – Mihaela Magdalena Zamfir, un medic – Mihai-Viorel Zamfir şi un psiholog – Andreea Georgiana Marin. Aceste centre trebuie să ofere posibilitatea desfăşurării unei palete largi de activităţi care să ţină cont de diferitele grade şi tipuri de dependenţă ale utilizatorilor.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.