Newsflash
Cultură

Doza de ficţiune continuă în 2023

de Florentina Ionescu - ian. 6 2023
Doza de ficţiune continuă în 2023

Puteţi trimite în continuare microficţiuni cu tematică medicală, pentru a alimenta și în anul 2023 rubrica „Doza de ficţiune” din pagina 14.

Câteva teme pe care le puteţi aborda sunt: pandemie, boli, sistem medical, personal medical, birocraţie, condiţia de pacient, pierderea sănătăţii fizice sau psihice, schimbări de viaţă în urma unui diagnostic, fobii, jargon medical ș.a.m.d. 

vm_220221_02

Prozele scurte pot fi realiste, fantastice, umoristice, distopii etc. Există o limitare de spaţiu, așa că așteptăm flashfiction – 3.000 de semne cu tot cu spaţii. În cazul textelor mai lungi, va fi publicat în revistă un fragment, iar prozele integrale pot fi citite pe www.viatamedicala.ro. Important: textele trebuie să fie în format Word și scrise cu diacritice; numele autorului (real sau pseudonim) să fie prezent în document. Prozele alese vor fi publicate eșalonat, câte una în fiecare număr. Pentru selecţie, trimiteţi microficţiunile la adresa florentina@revistadepovestiri.ro. 

Autorul, prin trimiterea materialului, își dă acordul tacit pentru publicarea în Viața Medicală și pe site-ul www.viata-medicala.ro

revista de povestiri partener la Doza de Fictiune Viata medicala

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe