Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Muzică şi sărbători creştine

Viața Medicală
Constanţa MARINESCU vineri, 30 mai 2014
    Grăbim paşii prin Iaşiul de ieri şi de azi, să nu pierdem o expoziţie cu câteva ,,motive veneţiene“, dar mai ales o seară la operă. Însoţiţi de un corsican îndră­gostit de România – Robert Girolami, care revine, de câte ori are ocazia, cu semi­nare despre arta dirijatului, la Sibiu sau Craiova, fiind unul pentru care bucuria muncii este pasiune şi devotament –, ne oprim tot la muzică, şi anume la Opera Naţională Română, cu un oaspete de onoare: Elena Moşuc, în „Traviata“.
     Nu suntem foarte departe de marea sărbătoare creştină a Învierii, mai păstrăm parcă mirosul florilor din duminica cu acelaşi nume, după ce ni s-au dezvăluit din tradiţiile şi obiceiurile din satele gorjene, dar nu numai, ne oprim din periplul nostru (terestru) imaginar. Popasul ne oferă posibilitatea de a citi recenzia Danielei Semenescu făcută volumului „Un proces de malpraxis la comandă politică“, de dr. Mihail Mihailide, apărut la Editura Viaţa Medicală Românească.
      Toate, în numărul 35 al magazinului pentru românii de pretutindeni Plai străbun.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC