Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

O jumătate de secol de teatru

Viața Medicală
D. D. M. luni, 15 decembrie 2014
    Teatrul Mic se pregăteşte de aniversare: în această lună împlineşte 50 de ani de existenţă. Cu doar câteva zile înaintea Crăciunului, în seara zilei de 20 decembrie, sala Teatrului Mic va fi gazda unui eveniment de gală – Teatrul Mic 50. Vor sta laolaltă artişti din patru generaţii, care au „scris“ pe scenă povestea vieţii unui teatru, anunţă secretariatul literar al instituţiei teatrale amintite. Cu această ocazie a fost deja lansat şi un concurs de texte editoriale, care să cuprindă amintiri legate de Teatrul Mic, sau poveşti auzite, nostalgii, bucurii. Vor fi alese trei dintre ele „ale celor pe care îi vom considera a fi cel mai aproape de spiritul Teatrului Mic”. Premiul constă într-o invitaţie dublă pentru seara festivă.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.