Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

RITMICITATE ŞI EXIGENŢĂ

Viața Medicală
Dr. S. N. vineri, 4 decembrie 2009

De curând, ONCOHEMATOLOGIA PEDIATRICĂ, revista Societăţii Române de Oncohematologie Pediatrică (SROHP) a revenit în peisajul publicisticii medicale româneşti cu un nou număr (anul VIII, nr. 1–2/2009). De această dată, cu remarcabilă ritmicitate şi cuprinzând, datorită distinşilor săi colaboratori, lucrări de cea mai bună calitate. (...)

În deschidere, prof. dr. Traian Ionescu semnează recenzia cărţii „O viaţă aproape cât un veac“, în care autorul, doctorul Sebastian Nicolau, întreţine un lung, instructiv şi captivant, în acelaşi timp, dialog cu octogenarul prof. dr. Gheorghe Goldiş, unul din ctitorii Oncohematologiei pediatrice româneşti. Urmează articolul „Pediatria, aşa cum am trăit-o eu. Trombocitoze şi trombocitopenii în patologia copilului“, un remember impresionant de problemă, al prof. dr. Gheorghe Goldiş, evocat de primul articol. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.