Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

STOMATOLOGIA ÎNTRE ŞTIINŢĂ ŞI ARTĂ

Viața Medicală
Dr. Valeriu MIHĂILĂ vineri, 9 octombrie 2009

Sumarul nr. 4/2009 al REVISTEI ROMĂNE DE MEDICINĂ DENTARĂ pare anume conceput spre a-i aduce o consolare cât de mică dnei prof. dr. Mihaela Păuna, autoarea editorialului „Cercetarea ştiinţifică universitară – între dorinţă şi realitate“, în care deplânge faptul că „şcoala românească din ultimii 20 de ani se pare că nu îşi găseşte calea“ – sufocată de birocraţie, de necorelarea anului universitar cu cel fiscal, de deficienţele de comunicare ş.a.m.d. (...)

  Sunt publicate articole străine şi româneşti de cel mai acut interes pentru Stomatologie. Primele atacă subiecte demne de toată atenţia: Dinţii cu erupţie parţială: Sigilare prin cimentare… sau Aşteptăm şi sperăm? O alternativă cu glass-ionomeri (dr. Henry Evans, SUA) – care pledează, pe baza unor studii de caz pentru tehnica invocată: „Sigilarea molarilor permanenţi erupţi recent, cu glass-ionomer de calitate, poate reprezenta o măsură de prevenire a cariilor potrivită în special copiilor care prezintă (un) risc ridicat în acest sens“; (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.