Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

TRECUTE VREMI…

   Pe adresa dlui dr. Mihail Mihailide, directorul general al săptămânalului nostru, a sosit la redacţie, venită din Timişoara, de unde a fost trimisă de dl dr. C. Lupu, ilustrata alăturată care ne aduce o imagine din… Bucureşti. O imagine, desigur cunoscută – Palatul CEC şi alte clădiri din acea zonă a Căii Victoriei. Şi totuşi e greu de recunoscut: pe întreaga arteră – nici urmă de automobil. Doar câţiva pietoni şi… un tramvai tras de cai. Nu vă miraţi – ilustrata (o raritate cartofilică) datează de la începutul secolului trecut. Când Capitala n-avea trafic (automobilistic!) dar nici poluare. Ce vremuri!… (...)

   Cealaltă imagine tot dl dr. C. Lupu a trimis-o redacţiei, însoţită de urările dsale şi ale colegilor de specialitate, împreună cu mărturisirea de suflet: „Vă respectăm şi aşteptăm «Viaţa medicală» în fiecare săptămână, deoarece ne ţine legaţi de restul lumii medicale…“. Iar ceea ce vedeţi în poză este reproducerea unei picturi expuse la „Nürnberger Galerie“, semnată de Ivana Lovkovic-Matunci, care abordează o temă veşnică intitulată laconic: „Flori“.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.