Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

UMEM 2015

   Ediţia din acest an a congresului Uniunii mondiale a scriitorilor medici (UMEM) va fi organizată de GEM (Groupement Ecrivains-Médecins – societatea franceză a medicilor scriitori) în localitatea Benodet, Finistère-Sud, Franţa, în perioada 18–22 septembrie. Tema congresului: „Le génie et la folie”; „Immigration“; „Thême libre“ (Geniu şi nebunie, Imigraţie, Temă liberă). Taxa de participare este de 600 de euro şi acoperă costurile hoteliere, dineurile (costul dejunurilor revine participanţilor), programul de excursii, vizite cu ghid în oraşele Benodet, Quimper, Concarneau, castelele şi palatele din regiune – Chateau de Keriolet, Palais des Eveques ş.a.). Pentru relaţii suplimentare: harald@rauchfuss.de;ronoel@wanadoo.fr (Dr. C. B.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.