Newsflash
Cultură

De vineri, 10 noiembrie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - nov. 10 2023
De vineri, 10 noiembrie, în cinematografe

Cel mai nou film al lui Cristi Puiu, cel mai nou film cu Johnny Depp și cel mai nou film Marvel, cu supereroine – acestea sunt premierele săptămânii pe marele ecran.

Jeanne du Barry

Regia: Maïwenn.
Cu: Johnny Depp, Maïwenn, Pierre Richard, Melvil Poupaud.

Filmul spune povestea ultimei amante a regelui Franţei, Jeanne du Barry, a cărei relaţie amoroasă cu regele Ludovic al XV-lea a scandalizat curtea. Jeanne Vaubernier își folosește frumuseţea și inteligenţa pentru a-și depăși condiţia socială. Cu ajutorul iubitului ei, Contele du Barry, este prezentată regelui și în scurt timp ajunge favorita oficială.

MMXX

Regia: Cristi Puiu.
Cu: Igor Babiac, Dorian Boguţă, Dragoș Bucur, Adelaida Perjoiu.

MMXX prezintă patru scurte momente în timp, ce surprind rătăcirile unor suflete blocate la răscrucea istoriei: o terapeută care completează chestionarul clientei sale, fratele acesteia, prins în pregătiri pentru aniversarea sa, soţul terapeutei, care se teme că s-a contaminat cu coronavirus, plus un inspector de la crimă organizată, tulburat de moartea unui coleg.

The Marvels

Regia: Nia DaCosta.
Cu: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson.

Dacă vă era dor de un film cu eroi (eroine, în cazul de faţă) cu superputeri, a venit momentul să mergeţi la cinema. În noua producţie Disney-Marvel, puterile lui Carol Danvers, Kamala Kahn și Monica Rambeau se împletesc în mod misterios. Cele trei sunt obligate să coopereze pentru a salva Universul.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe