Newsflash
Cultură

De vineri, 25 august, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - aug. 25 2023
De vineri, 25 august, în cinematografe

Marele ecran vă așteaptă în acest weekend cu un film de acţiune cu Liam Neeson, o comedie spaniolă și încă una, nominalizată la Leul de Aur.

Represalii: Cursa morţii

Regia: Nimród Antal.

Cu: Liam Neesom, Embeth Davidtz, Jack Champion, Matthew Modine.

        Remake al filmului spaniol „El desconocido” din 2015, „Retribution” (titlul original) spune povestea lui Matt Truner (interpretat de Liam Neeson), un director din domeniul bancar, care, în timp ce își duce copiii la școală, primește prin telefon o ameninţare teribilă: dacă va coborî din mașină, va provoca o explozie.

Copiii celorlalţi

Regia: Rebecca Zlotowski.

Cu: Virginie Efira, Roschdy Zem, Chiara Mastroianni, Yamée Couture, Callie Ferreira-Goncalves.

        Rachel are 40 de ani, este profesoară și nu are copii. Își iubește viaţa: elevii ei de liceu, prietenii, fostul iubit, lecţiile ei de chitară. Când se îndrăgostește de Ali, Rachel se atașează de Leila, fiica lui de 4 ani. O îngrijește, îi pasă de ea, o iubește ca și când ar fi a ei. Dar a iubi copiii altora este riscant...

Povești indiscrete

Regia: Cesc Gay.

Cu: Anna Castillo, Chino Darín, Javier Rey.

        Într-o notă comică, acest film spaniol prezintă situaţii în care ne recunoaștem, dar pe care am prefera să nu le explicăm sau, mai bine zis, să le uităm. Întâlniri neașteptate, momente ridicole și decizii absurde: cinci povești cu o privire acidă, dar plină de compasiune, asupra incapacităţii noastre de a ne guverna propriile emoţii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe