Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Calitatea diagnosticului de laborator al TB

Viața Medicală
Dr. Daniela HOMORODEAN vineri, 20 mai 2011

   În perioada 28–30 aprilie a.c., a avut loc, la Cluj-Napoca, Conferinţa Laboratoarelor Naţionale de Referinţă pentru Tuberculoză din ţările central şi est-europene, cu tema „Noile evoluţii în asigurarea calităţii în laboratoarele de diagnostic al tuberculozei“. Manifestarea este prima de acest fel organizată în ţara noastră de către INSTAND – Centrul Colaborator al OMS pentru Standardizare şi Asigurare a Calităţii în Medicina de Laborator din Germania –, Laboratorul Supranaţional de Referinţă pentru Tuberculoză din Germania împreună cu Laboratorul Naţional de Referinţă pentru Tuberculoză din Cluj-Napoca, din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello“. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.