Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Copii cu implant cohlear la congresul ORL

Viața Medicală
Demostene ŞOFRON vineri, 25 iulie 2014
Deschiderea oficială a două manifestări ştiinţifice – Congresul internaţional danubian de ORL şi Congresul naţional ORL – la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca a reunit un public numeros, de specialitate şi nu numai, interesat de noutăţile în domeniu, dar şi de programul artistic oferit de echipa de copii surdomuţi, implantaţi cohlear, condusă de prof. dr. Marcel Cosgarea. Nu au lipsit nici aparţinătorii copiilor (Asociaţia „Ascultă Viaţa“), părinţi surdomuţi care au ajuns la un grad bun de comunicare şi înţelegere.
Lucrările celor două congrese, desfăşurate sub deviza „ORL-ul într-o lume schimbătoare“, au reunit peste 900 de specialişti (ORL, neurologi, oncologi, medici dentişti, radiologi, nutriţionişti, ATI). Aceştia au abordat teme de actualitate, cum sunt: endoscopia bazei craniului, managementul cancerului de orofaringe, rolul imagisticii în patologia urechii, deficienţe în interpretarea corectă a patologiei otice, cercetări fundamentale în auz şi miros, sindromul empty nose (nas gol), tehnici de rinoplastie şi de facelifting, chirurgia endoscopică a scăriţei (otosclerozei), utilizarea laserului în otoscleroză, tehnici noi de reabilitare orală, managementul sforăitului şi apneii nocturne.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.