Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Genetică şi boli rare

Viața Medicală
Prof. dr. Maria PUIU vineri, 9 decembrie 2011

   Al IX-lea Congres Balcanic de Genetică Medicală a fost organizat în acest an, la Timişoara, de Societatea Română de Genetică Medicală în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş“ Timişoara. Am fost onoraţi de prezenţa preşedinţilor celor mai multe societăţi naţionale de genetică medicală din ţările balcanice (Macedonia, Slovenia, Croaţia, Bulgaria, Serbia, Turcia, Cipru), precum şi a altor invitaţi de prestigiu din comunitatea ştiinţifică europeană: Albert Schinzel (Elveţia), Leonard Gîrniţă (Suedia), Jean-Claude Kaplan (Franţa), Ghenadie Curocichin (Republica Moldova), Yuri B. Yurov (Rusia). (...)

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.