Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

INIŢIATIVA BLOOMBERG o experienţă interesantă

Viața Medicală
Prof. dr. Florin MIHĂLŢAN vineri, 25 septembrie 2009

Precedând al 14-lea Congres Mondial „Tutunul sau Sănătatea“, la Mumbai (India) a avut loc o întâlnire organizată de Fundaţia Bloomberg la care au participat 15 ţări ce au obţinut, în cadrul ofertei de burse, finanţări ale unor proiecte. (...)

   Acest workshop a grupat, pe parcursul a patru zile, importanţi lideri de opinie angrenaţi în diverse iniţiative naţionale sprijinite de fundaţie pentru că ţineau cont de specificul naţional. Pentru prima dată, agenda a fost lăsată la libera alegere a participanţilor şi din această propunere a organizatorilor a reieşit o combinaţie între sesiuni plenare şi discuţii pe grupuri mici, toate în slujba unei interactivităţi totale. Subiectul de bază l-a constituit implementarea şi modul de încurajare al politicilor de control al tabagismului. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.