Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Noi orientări în STOMATOLOGIA PEDIATRICĂ

Viața Medicală
Prof. dr. Rodica LUCA vineri, 29 iulie 2011

   Recent, pe fundalul unei Grecii profund zguduite de criză, într-o Atenă în care frământările sociale blocau zone importante ale oraşului – într-una din zile, chiar întreaga circulaţie –, s-a desfăşurat al 23-lea Congres al Asociaţiei Internaţionale a Stomatologilor Pediatri (IAPD). Reuniunea a fost găzduită de Societatea Elenă a Stomatologilor Pediatri, care a aniversat, cu această ocazie, 50 de ani de activitate. (...)
 

   Recent, pe fundalul unei Grecii profund zguduite de criză, într-o Atenă în care frământările sociale blocau zone importante ale oraşului – într-una din zile, chiar întreaga circulaţie –, s-a desfăşurat al 23-lea Congres al Asociaţiei Internaţionale a Stomatologilor Pediatri (IAPD). Reuniunea a fost găzduită de Societatea Elenă a Stomatologilor Pediatri, care a aniversat, cu această ocazie, 50 de ani de activitate.        
   IAPD este o organizaţie care „reprezintă interesele tuturor membrilor echipei stomatologice interesaţi de sănătatea orală şi dentară a copiilor“, preciza dl prof. dr. Mark Hector, preşedintele IAPD, în alocuţiunea sa la deschiderea Congresului.
   Programul ştiinţific a cuprins subiectele „cele mai contemporane şi mai fierbinţi ale specialităţii“ de Stomatologie pediatrică, subiecte incluse în tema principală a Congresului – „Abordarea interdisciplinară în Stomatologia pediatrică“. Dna prof. dr. Lisa Papagiannoulis, preşedinta comitetului local de organizare, afirma că tema reuniunii subliniază nevoia ca „toate profesiile implicate în sănătate să lucreze împreună pentru binele copilului, adolescentului şi pacientului cu nevoi speciale“. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.