Newsflash
Internaționale

ECDC vrea să afle nevoile profesioniștilor din Sănătate, în lupta cu pandemia

de Florentina Ionescu - nov. 9 2021
ECDC vrea să afle nevoile profesioniștilor din Sănătate, în lupta cu pandemia

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor – ECDC a publicat ieri un anunț referitor la un sondaj de opinie, îndemnând profesioniștii din domeniul sănătății publice să răspundă la câteva întrebări.

Apelul făcut de ECDC se adresează nu doar profesioniștilor din sănătatea publică, ci și lucrătorilor din sănătate, cei care luptă în prima linie cu pandemia de COVID-19. 

ecdc sondaj chestionar intrebari pandemie

„Vrem să vă ascultăm! Sunteți implicat în procesul de imunizare? Luați parte la sondajul nostru de opinie și lăsați-ne să aflăm care sunt nevoile voastre”, se arată pe pagina oficială a ECDC.

În plus, medicii și lucrătorii din sănătate sunt îndemnați să recomande acest chestionar și colegilor săi implicați în campania de vaccinare împotriva COVID-19. Termenul-limită până la care puteți răspunde la întrebări este 23 noiembrie.

Click pe linkul de mai jos pentru a răspunde la întrebările din cadrul chestionarului ECDC: www.surveymonkey.com/r/vacc_trainingneeds.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe