Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Interviuri

„Chirurgi, în trenul trist al sistemului sanitar“

Viața Medicală
Iftimie NESFÂNTU vineri, 23 aprilie 2010

   Societatea Română de Chirurgie şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu“ organizează, în zilele de 3–6 mai 2010, la Cluj-Napoca, al XXV-lea Congres Naţional de Chirurgie. Partener media al manifestării, Viaţa medicală oferă cititorilor săi răspunsurile dlui prof. dr. Constantin Ciuce, preşedintele Congresului, la întrebările adresate de reporterul nostru. (...)

Sunt realmente surprinzătoare şi le vom reproduce întocmai. Formulate tranşant, cu responsabilitatea pe care doar experienţa profesională şi dragostea pentru semeni şi pentru medicină o pot nutri, aceste răspunsuri bat cu mult dincolo de spaţiul evenimentului anunţat, aducând la vedere actuale stări de lucruri din medicină, presiunea şi restricţiile impuse chirurgilor de contextul social şi politic. O asemenea platformă – în esenţă un adevărat crez profesional, programul ştiinţific ales, cu subiecte din toate domeniile chirurgicale, precum şi cursurile pre-congres pot asigura – suntem convinşi – suportul emoţional care să transforme al XXV-lea Congres Naţional de Chirurgie într-un moment de referinţă, poate chiar o pagină de istorie medicală.
Un interviu de Iftimie Nesfântu.
Articolul integrat îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.