Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Atestarea titlurilor, diplomelor şi certificatelor universitare

Viața Medicală
Alexandru NEAGU vineri, 11 martie 2011

   În Monitorul Oficial nr. 138 din 23 februarie 2011 au fost publicate trei ordine ale ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului, acte normative relevante ce vin în aplicarea noii Legi a educaţiei naţionale nr. 1/2011, a Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare şi a Hotărârii Guvernului nr. 567/2005 privind organizarea şi desfăşurarea studiilor universitare de doctorat. (...)

 

 
 

   În Monitorul Oficial nr. 138 din 23 februarie 2011 au fost publicate trei ordine ale ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului, acte normative relevante ce vin în aplicarea noii Legi a educaţiei naţionale nr. 1/2011, a Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare şi a Hotărârii Guvernului nr. 567/2005 privind organizarea şi desfăşurarea studiilor universitare de doctorat.
   Astfel, prin Ordinul nr. 3.759 din 9 februarie 2011 a fost aprobat noul Regulament de organizare şi funcţionare a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) şi a structurii acestuia. Procesul validării doctoratelor susţinute până la data intrării în vigoare a Legii educaţiei naţionale se desfăşoară conform dispoziţiilor în vigoare la data susţinerii acestora. Procesul de validare a concursurilor pentru ocuparea posturilor universitare iniţiate, prin publicarea în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, înainte de data intrării în vigoare a Legii nr. 1/2011 se finalizează potrivit reglementărilor în vigoare la data începerii acestuia. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.

 

 
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.