Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Carul cu bizoni

Viața Medicală
Dr. Viorel PĂTRAŞCU vineri, 11 septembrie 2009

Nu-i zi de la Dumnezeu în care să nu constaţi că românii au luat-o razna şi au scăpat rău în decor. Auzi numai de nenorociri, nu se construieşte nimic temeinic, se fură, se minte, au dispărut onoarea şi bunul-simţ, omenia şi respectarea valorilor, iar peste tot, politicul dictează gradul şi funcţia. (...)

 S-au dat la kilogram carnete de conducere auto, masterate şi doctorate, într-o ţară cu un potenţial turistic imens, infrastructura este jalnică, 60% din medicii tineri vor să emigreze, ţăranii trăiesc precum în Evul Mediu, iar prin televiziunile particulare populaţia este premeditat şi metodic tembelizată. De dimineaţă până seara, ştirile sunt mereu aceleaşi: maşini făcute zob, violuri, crime, furturi, clanuri de interlopi, concedieri, bancomate devalizate, capturi de droguri, preoţi homosexuali, avertizări meteorologice şi nesfârşitele panseuri ale lui Becali, Mitică Dragomir, Vanghelie şi ale altor abonaţi permanenţi ai ecranelor. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.