Newsflash

Între ghilimele

de - nov. 5 2015
Între ghilimele

Admitem că e doar o chestiune de timp până ce un medic ajunge să fie – chiar el – pacient, dar trambalarea lui Sorin Oprescu din arest prin spitale aduce prea mult cu tărășenia „domnului Lăzărescu“. Din acest motiv, credem că toată istoria ar putea fi o strategie a diviziei de avocați, fără nicio contribuție a inculpatului, pentru că mintea unui doctor nu funcționează astfel. Dar nu garantăm. (M. G. C.)

 

O fi sau nu adevărat anunțul de intrare în Ocna Mureș: „Conduceți cu grijă, avem un cimitir, dar niciun spital!“? Curiozitatea mă îndeamnă să aflu mai multe despre oraș. Google îmi spune că ar fi vreo 65 de pensiuni, vile, hoteluri, un club sportiv, farmacii și, într-adevăr, nicio unitate spitalicească. Să nu fie interesate autoritățile de acolo decât de un singur și ultim drum? (C. M.)

 

Este posibil ca anumite „catene“ din lanțurile de advertising să fie de altă părere, dar să apelezi la farmecele – destul de trecute – a doi actori de varieteu pentru a „pescui“ clienți interesați de prezumtive medicamente ieftine nu poate fi nici amuzant, nici profitabil și nici etic. Poate doar jalnic. (M. G. C.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe