Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Radio-imagistică în manualele de biologie

Viața Medicală
Dr. Bogdan-Ştefan OLTEANU vineri, 26 septembrie 2014
   În contextul în care practica medicală se bazează din ce în ce mai mult pe investigaţii (mai ales imagistice), iar majoritatea pacienţilor (ba chiar o bună parte dintre medici) nu cunosc indicaţiile şi limitele acestora, cred că este cazul să existe un minimum de noţiuni despre radio-imagistică şi în manualele de biologie: ce metode există, în ce constau, cum se fac practic, ce pot vizualiza şi ce nu pot diagnostica.
  Putem asigura o colaborare în acest sens, cu atât mai mult cu cât în activitatea noastră zilnică ne ocupăm de copii şi adolescenţi şi interacţionăm cu aceştia.

 

 

N. red.: Dezbaterea privind manualele de biologie a fost lansată de dr. Karnig Magardician prin articolul „Cum putem creşte calitatea admiterii la Medicină“ din „Viaţa medicală“ nr. 36/2014. Aşteptăm în continuare opiniile tuturor celor interesaţi de acest subiect, pe adresa redactia@viata-medicala.ro

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.