Newsflash
Știri

Aproape 12.000 de candidați s-au înscris la concursul de rezidențiat de anul acesta

de Florentina Ionescu - oct. 29 2020
Aproape 12.000 de candidați s-au înscris la concursul de rezidențiat de anul acesta

La concursul național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie, organizat de Ministerul Sănătății duminică, 15 noiembrie 2020, s-au înscris în total aproape 12.000 de candidați.

Potrivit datelor publicate pe site-ul rezidentiat.ms.ro, numărul candidaților înscriși la concurs la această sesiune este de 11.948.

Pentru informarea candidaților, Ministerul Sănătății a prezentat astăzi numărul candidaților înscriși pe centre universitare și domenii. Cifra actualizată reprezintă distribuția pe domenii la data de 29.10.2020.

Numărul candidaților, pe centre universitare și domenii

Astfel, la București s-au însris: 2.331 de candidați la domeniul Medicină, 1.142 candidați la domeniul Medicină Dentară și 903 candidați la domeniul Farmacie.

La Cluj Napoca s-au înscris 856 de candidați la domeniul Medicină, 372 candidați la domeniul Medicină Dentară și 409 candidați la domeniul Farmacie.

Datele complete sunt prezentate în tabelul de mai jos.

candidati rezidentiat 2020

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe