Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Aproape 12.000 de candidați s-au înscris la concursul de rezidențiat de anul acesta

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 29 octombrie 2020, ora 16:02

La concursul național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie, organizat de Ministerul Sănătății duminică, 15 noiembrie 2020, s-au înscris în total aproape 12.000 de candidați.

Potrivit datelor publicate pe site-ul rezidentiat.ms.ro, numărul candidaților înscriși la concurs la această sesiune este de 11.948.

Pentru informarea candidaților, Ministerul Sănătății a prezentat astăzi numărul candidaților înscriși pe centre universitare și domenii. Cifra actualizată reprezintă distribuția pe domenii la data de 29.10.2020.

Numărul candidaților, pe centre universitare și domenii

Astfel, la București s-au însris: 2.331 de candidați la domeniul Medicină, 1.142 candidați la domeniul Medicină Dentară și 903 candidați la domeniul Farmacie.

La Cluj Napoca s-au înscris 856 de candidați la domeniul Medicină, 372 candidați la domeniul Medicină Dentară și 409 candidați la domeniul Farmacie.

Datele complete sunt prezentate în tabelul de mai jos.

candidati rezidentiat 2020

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.