Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Asistență farmaceutică pentru tratamente personalizate

Viața Medicală
Bianca URSU vineri, 11 mai 2018
    Farmaciștii vor putea alcătui, sub îndrumarea medicilor, tratamente personalizate în funcție de nevoile pacientului, cu ajutorul unei platforme online. Vineri, 4 mai, la București, Crisia farm a lansat acest concept în cadrul conferinței „Rolul farmaciei cu laborator modern în personalizarea tratamentelor pacienților”. În prezent, conceptul este deja activ în 34 de țări din Europa și reprezintă o strategie pentru asistența farmaceutică, lărgind astfel opțiunile terapeutice pentru diferite afecțiuni. Preparatele existente pe piață au limitări, iar rețetele farmaceutice personalizate prin dozare alternativă a substanțelor în rețetele magistrale reprezintă o inovație în acest domeniu. De asemenea, tot în cadrul acestei conferințe a avut loc și lansarea cărții „Dermatocosmetologie”, scrisă de prof. dr. Anca Dragomirescu.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.