Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cadou muzical pentru personalul Spitalului de Urgență din Arad

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 7 aprilie 2021, ora 17:23

Personalul medical de la secțiile COVID-19 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a avut parte de o surpriză din partea Filarmonicii de Stat din oraș. Artiștii au oferit un cadou muzical, în semn de prețuire și recunoștință.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății și a apropierii praznicului Învierii Domnului, muzicieni ai Filarmonicii din Arad au dorit să le ofere cadrelor medicale un cadou muzical. Gestul vine în semn de recunoaștere a eforturilor pe care le depun zi de zi în lupta cu virusul SARS CoV-2, stă scris pe pagina de Facebook a unității sanitare respective.

arad1
Sursa foto: Facebook Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad

 

Vă mulțumim din suflet pentru aceste momente. A trecut mai bine de un an de când nu am fost la Filarmonică și suntem zi de zi la spital. Ne bucurăm că sunteți alături de noi și vă mulțumim pentru susținere”, a spus dr. Dana Olar, medic primar pneumolog, medic șef Secție Pneumologie.

Tinerii muzicieni au interpretat câteva piese de muzică clasică, iar personalul medical a urmărit recitalul de afară și de la ferestre. Artiștii înșiși au mărturisit apoi că și ei au avut emoții, pentru că nu au mai ținut de mult concerte cu public.

arad2
Sursa foto: Facebook Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad

 

A fost o surpriză binevenită pentru fiecare dintre noi. Apreciem că astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății ați fost alături de noi. Vă mulțumim”, a declarat dr. Gigi Aiordăchioae medic primar chirurg, Coordonator Secție Covid-19.

 

Etichete: ziua mondiala a sanatatatii spitalul de urgenta arad filarmonica arad

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.