Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centrul de Inovație și e-Health a obținut finanțare din Fondul de Dezvoltare Instituțională

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 8 aprilie 2022, ora 10:56

Echipa Centrului de Inovație și e-Health UMF „Carol Davila” a obținut și în acest an finanțarea din Fondul de Dezvoltare Instituțională de la CNFIS.

Acest lucru va permite continuarea activităților de dezvoltare prin proiectul INOPRACT.

Stefan Busnatu
Stefan Busnatu// Facebook

„Proiectul INOPRACT – Dezvoltarea inovativă a abilităților digitale și practice ale studenților – va fi implementat în perioada aprilie-decembrie 2022 și are drept obiectiv principal susținerea bunei funcționări și dezvoltarea bazelor de instruire și practică medicală din cadrul Universității”, a precizat, într-o postare pe Facebook, prodecanul Facultăţii de Medicină, dr. Ştefan Busnatu.

Citește și: 15 ateliere practice organizate de Centrul de Inovație și e-Health

Proiectul vizează dezvoltarea competențelor studenților prin organizarea de workshopuri și ateliere practice în sfera simulării medicale, printarea 3D, realitatea virtuală, telesemiologie, medicină spațială și gândire critică.

„Urmăriți-ne pe pagina de facebook @CieHumfcd sau pe website-ul https://cieh.umfcd.ro/ pentru a participa la activitățile noastre”, a menționat dr. Ștefan Busnatu.

Etichete: centrul de inovatie si e-health Fondul de Dezvoltare Institutionala INOPRACT

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC