Newsflash
ACTUALITATE EDUCAȚIE Știri

Au loc pre-înscrieri pentru ateliere practice în Medicina de urgență

de Florentina Ionescu - aug. 14 2023
Au loc pre-înscrieri pentru ateliere practice în Medicina de urgență

Centrul de Inovație și e-Health anunță că în această perioadă au loc pre-înscrieri pentru câteva ateliere practice în domeniul medicinei de urgență.

Departamentul de Simulare Medicală din cadrul Centrului de Inovație și e-Health (CieH) al UMF „Carol Davila” va organiza în perioada octombrie-decembrie 2023 numeroase seminare și ateliere practice folosind simulatoare de bază și avansate, se arată pe o rețea socială.

Atelierul practic de Medicină de urgență este conceput pentru a oferi o instruire practică bazată pe simulare medicală. Astfel, cursanții vor avea ocazia să se implice în scenarii medicale realiste, de la cazuri de traumă până la urgențe medicale critice. 

Dacă sunteți dornic să aflați mai multe despre protocoalele de resuscitare, suportul vital de bază și avansat, precum și evaluarea, triajul și tratamentul pacienților critici, iar ulterior să practicați aceste manevre pe simulatoarele avansate ale CieH, vă puteți pre-înscrie accesând următorul link, folosind adresa de e-mail instituțională: forms.gle/fT3pfVxn4TzBPq477

Pentru a facilita înțelegerea noțiunilor prezentate pe parcursul atelierului practic, această activitate este adresată studenților din anii 3-6 și medicilor rezidenți. 

Data limită pentru preînscrieri este 17 august 2023, ora 23:55. Locul unde se vor desfășura atelierele este strada Thomas Masaryk, nr. 19. Atelierele se vor desfășura în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0709. 

Numărul de participanți acceptați va fi limitat, iar pre-înscrierea pentru atelierele practice nu garantează ocuparea locului, fiind necesară, de asemenea, completarea formularului atașat în perioada deschiderii înscrierilor, a anunțat dr. Cristian Toma, coordonator Simulare Medicală CIEH din cadrul UMF „Carol Davila”. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe