Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Concurs pentru șefia CJAS

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 14 mai 2021

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a organizat, în 6 mai, concursul pentru ocuparea funcţiei de director general al caselor de asigurări de sănătate din 35 de judeţe plus București.

 În competiţie s-au înscris 54 de candidaţi – dintre aceștia, cinci au promovat proba scrisă a concursului, 28 au fost respinși, iar 21 nu s-au prezentat la concurs. Punctajul cel mai mare (93,30) a fost obţinut în judeţul Maramureș, iar cel mai mic (70,10) în Bistriţa-Năsăud. Pentru a se califica în proba următoare a concursului, cea a interviului, candidaţii trebuia să obţină minimum 70 de puncte.

Etichete: concurs CNAS CJAS

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.