Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

DSPMB: Nu se mai primesc documente fizice pentru eliberarea deciziilor de carantină sau izolare

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 3 septembrie 2020, ora 16:14

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a anunţat că, în contextul pandemic actual, nu se mai primesc documente în format fizic de la persoanele care se prezintă la sediul din strada Avrig pentru eliberarea deciziilor de carantină/izolare.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti ( DSPMB), toate aceste documente se vor transmite doar electronic pe adresa de e-mail carantina@dspb.ro.

carantina covid
Sursă imagine: Pixabay

 

„În contextul pandemic actual, începând cu data de 03.09.2020 nu se primesc documente fizice de la persoanele care se prezintă personal la sediul DSPMB, str. Avrig, nr. 72-74 pentru eliberarea deciziilor de carantină/ izolare”, transmite sursa citată.

Deciziile de carantină/ izolare eliberate de către DSPMB se transmit electronic pe adresele de e-mail ale medicilor de familie sau solicitanților.

Etichete: DSPMB medici de familie carantina izolare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC