Newsflash
Știri

DSPMB: Nu se mai primesc documente fizice pentru eliberarea deciziilor de carantină sau izolare

de Dorina Novac - sept. 3 2020
DSPMB: Nu se mai primesc documente fizice pentru eliberarea deciziilor de carantină sau izolare

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a anunţat că, în contextul pandemic actual, nu se mai primesc documente în format fizic de la persoanele care se prezintă la sediul din strada Avrig pentru eliberarea deciziilor de carantină/izolare.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB), toate aceste documente se vor transmite doar electronic pe adresa de e-mail carantina@dspb.ro.

carantina covid
Sursă imagine: Pixabay

 

„În contextul pandemic actual, începând cu data de 03.09.2020 nu se primesc documente fizice de la persoanele care se prezintă personal la sediul DSPMB, str. Avrig, nr. 72-74 pentru eliberarea deciziilor de carantină/ izolare”, transmite sursa citată.

Deciziile de carantină/ izolare eliberate de către DSPMB se transmit electronic pe adresele de e-mail ale medicilor de familie sau solicitanților.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe