Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Nelu Tătaru cere managerilor spitalelor un scenariu pentru pacienții non-COVID

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 10 septembrie 2020, ora 12:21

Ministrul Sănătății a declarat astăzi, la Pitești, că în contextul scăderii numărului de cazuri de infecții cu virusul SARS-CoV-2 le-a cerut managerilor spitalelor suport-COVID-19 să reanalizeze situația pacienților.

Potrivit AGERPRES, ministrul Nelu Tătaru a dat ca exemplu spitalele suport COVID din Câmpulung Muscel. Aceste unități sanitare pot analiza în prezent revenirea la o patologie non-COVID.

nelu tataru 27 martie 2020

„Am solicitat fiecărui manager al fiecărui spital suport COVID să-şi reanalizeze situaţia, prezenţa patologiei COVID, iar în măsura în care poate, să pregătească (...) şi un scenariu pentru cei cu patologie non-COVID, ori prin alocarea pacienţilor cu infecţie SARS-CoV-2 în anumite pavilioane cu circuite separate, ori prin transferarea acestora, dacă există posibilităţi, în altă parte”, a declarat, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, conform sursei citate.

Etichete: nelu tataru Nelu Tătaru ministrul Sănătății ministrul sanatatii spitale suport suport covid spitale non-COVID

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.