Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Vă puteți testa nivelul de anticorpi specifici COVID-19 la Institutul Cantacuzino

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 8 octombrie 2021, ora 10:51

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a anunțat în această dimineață că persoanele interesate se pot testa la sediul din Splaiul Independenței nr. 103 pentru anticorpii specifici COVID-19.

Persoanele interesate – care fie au trecut prin boală, fie sunt curioase dacă au sau nu protecție în fața COVID-19, reprezentată de acei anticorpi specifici COVID-19 – se pot testa la sediul Institutului „Cantacuzino” din Capitală. 

institutul cantacuzino

„Mulți dintre noi am fost infectați cu noul SARS-CoV-2 sau ne-am vaccinat împotriva COVID-19, dar nu știm dacă mai avem anticorpi. Pentru monitorizarea evoluției acestora, specialiștii institutului determină cu precizie, folosind aparatură de ultimă generație, anticorpii IgG și IgM din probe de ser prin metoda imunoenzimatică ELISA și prin metoda electrochemiluminiscență ECLIA”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Prețul unei determinări este de 105, respectiv 108 lei pentru prima metodă, și de 83 de lei pentru cea de-a a doua metodă.

„Vă așteptăm pentru recoltarea probelor de sânge la sediul nostru din strada Splaiul Independenței nr. 103. Pentru detalii privind laboratorul nostru de analize medicale puteți accesa link-ul https://cantacuzino.mapn.ro/pages/view/93”, se arată pe rețeaua socială.

Etichete: titru anticorpi nivelul anticorpilor anticorpi specifici studiu anticorpi covid anticorpi postvaccinare anticorpi sars-cov-2 Institutul Cantacuzino

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.