Newsflash
ACTUALITATE Știri

Tehnici Chirurgicale de Bază în Patologia Planșeului Pelvin, analizate la SUUB

de Magdalena Tănăsescu - mai 10 2024
Tehnici Chirurgicale de Bază în Patologia Planșeului Pelvin, analizate la SUUB

Spitalul Universitar de Urgență București va găzdui, în perioada 15-16 mai a.c., workshopul „Elemente de Patologie Uroginecologică și Tehnici Chirurgicale de Bază în Patologia Planșeului Pelvin”.

Evenimentul este dedicat îmbunătățirii cunoștințelor și abilităților în domeniul patologiei uroginecologice și tehnicilor chirurgicale fundamentale aplicate în patologia planșeului pelvin.

Programul workshopului cuprinde atât prelegeri, cât și intervenții chirurgicale live, ce oferă participanților oportunitatea de a învăța de la experți recunoscuți în domeniu. De asemenea, pot fi observate tehnici chirurgicale de ultimă oră în timp real.

„Printre tematicile abordate se numără elemente de anatomie și fiziologie ale planșeului pelvin, diagnosticul și managementul patologiei uroginecologice, tehnici chirurgicale de bază în corectarea prolapsului organelor pelvine, abordări minim invazive și tehnici laparoscopice în chirurgia ginecologică, urologică și patologie de graniță”, se menționează într-un anunț  al SUUB.

Workshopul este acreditat de Colegiul Medicilor din România cu 11 puncte EMC, iar participarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Înscrierile se pot face până la data de 14 mai a.c., accesând link-ul: https://forms.gle/sGCi3B61LKii7WqHA.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe