Newsflash
ACTUALITATE Știri

Cine este Cătălin Cîrstoiu, numele vehiculat pentru PMB

de Florentina Ionescu - mar. 19 2024
Cine este Cătălin Cîrstoiu, numele vehiculat pentru PMB

Liderii coaliţiei şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Municipiului București.

Liderii coaliţiei de guvernare şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, potrivit unor surse politice citate de AGERPRES. Medicul Cătălin Cîrstoiu participă la şedinţa coaliţiei de guvernare care se desfăşoară astăzi, la Palatul Victoria. La reuniune participă liderii coaliţiei şi cei ai organizaţiilor PSD şi PNL din Bucureşti. 

Luni seară, 18 martie, după o şedinţă care a durat aproape patru ore, liderii coaliţiei PSD - PNL au decis să meargă cu candidaturi comune la Primăria Capitalei, primăriile de sector, Consiliul General şi Consiliile locale de sector, mai scrie AGERPRES. 

Despre medicul care ar urma să concureze la Primăria Capitalei 

Dr. Cătălin Cîrstoiu este manager la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB). El este căsătorit cu Monica Mihaela Cîrstoiu, medic primar și șef de lucrări în domeniul Obstetrică-Ginecologie, la UMF București.

Totodată, medicul Cătălin Cîrstoiu este șef de disciplină Ortopedie Traumatologie la Spitalul Universitar de Urgență București. A devenit doctor în medicină, prin susținerea tezei de doctorat la 12 iulie 2006. Iar în 2009 a ajuns șef de secție ortopedie-traumatologie I SUUB. Are competenţă în chirurgie artroscopică. CV-ul său complet poate fi consultat la acest link

Potrivit declarației sale de avere, pe anul 2021, document completat în iunie 2022, medicul Cătălin Cîrstoiu încasa de la SUUB un salariu de 400.837 de lei anual și de la UMF „Carol Davila” București încasa un salariu anual de 188.594 lei. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe