Newsflash
ACTUALITATE Știri

S-au împlinit 45 de ani de la înființarea Spitalului Universitar de Urgență București

de Florentina Ionescu - sept. 27 2023
S-au împlinit 45 de ani de la înființarea Spitalului Universitar de Urgență București

Colegiul Medicilor din Municipiul București a transmis un mesaj astăzi, cu ocazia aniversării a 45 de ani de la înființarea Spitalului Universitar de Urgență București.

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti (CMMB) transmite, prin președintele său, că le mulțumește medicilor care au scris istorie, scriu istorie și vor scrie pagini de istorie a Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB). 

„Activitatea dumneavoastră se vede în adresabilitatea pe care o aveți și vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la funcționarea și eficientizarea sistemului de sănătate bucureștean. În unitatea Dvs se formează studenții și medicii rezidenți de astăzi, care de «astăzi și de mâine» reprezintă parte din resursa umană din sănătatea românească de care avem atâta nevoie. Sunteți una dintre cele mai mari instituții medicale din București și România, felicitări pentru anii Dvs de istorie și succes în anii ce urmează!”, a scris prof. dr. Cătălina Poiană, președintele CMMB. 

Aceasta a transmis pe o rețea socială „La mulți ani”, amintind că, în trecut, SUUB era cunoscut sub denumirea de „Spitalul Municipal”. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe