Newsflash
ACTUALITATE Newsflash Știri

UMF „Iuliu Hațieganu”, acord de colaborare cu Universitatea „Julius-Maximilians-Universität Würzburg”

de Magdalena Tănăsescu - iul. 5 2024
UMF „Iuliu Hațieganu”,  acord de colaborare cu Universitatea „Julius-Maximilians-Universität Würzburg”

Un acord de colaborare cu Facultatea de Medicină din cadrul Universității „Julius-Maximilians-Universität Würzburg”, din Germania, a fost semnat de UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Acordul încheiat între cele două universități prevede, printre altele, promovarea cercetării științifice internaționale, prin realizarea de proiecte de cerecetare comune, organizarea de conferințe internaționale, precum și schimburi de cadre didactice și cercetători.

„La întâlnire au participat prof. dr. Hermann Einsele, prorector științific în cadrul „Julius-Maximilians-Universität Würzburg” din Germania și prof. dr. Mathias Frosch, decanul Facultății de Medicină clujene. Prof. dr. Mathias Frosch este, în același timp, și vicepreședintele pentru internaționalizare și absolvenți”, se menționează într-un comunicat al universității.

Invitații străini au fost întâmpinați de prof. dr. Mihaela Felicia Băciuț, prorector științific și de prof. dr. Șoimița Suciu, decanul Facultății de Medicină.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe