Newsflash
ANUNȚURI DE ANGAJARE

Un post medic specialist Radiologie vacant la Institutul de Transplant Tg. Mureș

de Redacția Viața Medicală - ian. 26 2024
Un post medic specialist Radiologie vacant la Institutul de Transplant Tg. Mureș

INSTITUTUL DE URGENȚĂ PENTRU BOLI CARDIOVASCULARE ȘI TRANSPLANT TG. MUREȘ

cu sediul în Târgu Mureș, str. Gheorghe Marinescu nr. 50, județul Mureș,

organizează CONCURS

în conformitate cu prevederile Ord. m.s. nr. 166/2023, pentru ocuparea unui post de execuție (durată nedeterminată), după cum urmează:

       un post medic specialist – specialitatea medicală Radiologie-imagistică medicală, în cadrul Laboratorului de Radiologie-imagistică medicală, normă întreagă, perioadă nedeteminată.

Tematica și bibliografia sunt cele pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului, postată pe site-ul Ministerului Sănătății la rubrica Examene și Concursuri naționale.

Înscrierile la concurs se fac la sediul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, str. Gheorghe Marinescu nr. 50, județul Mureș, la Biroul RUNOS, în termen de 10 zile lucrătoare de la publicarea acestui anunț, iar concursul sau examenul se organizează în maximum 30 de zile de la publicarea anunțului.

Relații suplimentare se pot obține de la Compartimentul RUNOS al Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, persoana de contact ec. Camelia Boros, telefon: 0256.212.111, int. 471 sau pe site-ul unității: www.ibcvt.ro.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe