Newsflash
Cultură

În curând, la cinema

de Redacția Viața Medicală - mar. 22 2024
În curând, la cinema

Un film care ne dă speranţe în lumea de dincolo, un excepţional documentar despre trupa Phoenix sau o poveste adevărată dintre prietenia om-câine – ce alegeţi să vizionaţi?

Băieţii buni ajung în Rai

Regia: Radu Potcoavă.

Cu: Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan.

Dan, 41 de ani, moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, pe o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând va descoperi că nu e singur: Laura, fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici. Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună? (din 22 martie) 

Phoenix: Povestea

Regia: Cristian Radu Nema, Mimis Ravanis.

Cu: Rareș Andrici, Nicolae Covaci, Mircea Baniciu, Moni Bordeianu, Andra Brebu.

Filmul spune povestea trupei Phoenix, înfiinţată în 1962, care a avut o evoluţie impresionantă și a dus la un fenomen cultural ce durează de peste șase decenii. Documentarul conţine imagini de arhivă unice, niciodată prezentate public sau încorporate în alte materiale video. (din 29 martie) 

Regele Arthur

Regia: Simon Cellan Jones.

Cu: Mark Wahlberg, Nathalie Emmanuel, Simu Liu.

Pe parcursul a zece zile și 435 de mile, o legătură de nezdruncinat se creează între Michael Light (Mark Wahlberg), un sportiv profesionist de curse de anduranţă montane, și un câine maidanez, pe nume Arthur. Filmul este bazat pe o poveste reală incredibilă despre prietenie, loialitate și victorie. (din 29 martie) 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe