Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Amazon distribuie medicamente cu dronele, în Texas

de Florentina Ionescu - oct. 27 2023
Amazon distribuie medicamente cu dronele, în Texas

Prin intermediul unui serviciu intitulat Amazon Pharmacy, compania a început recent să distribuie clienţilor medicamentele prin intermediul dronelor.

Serviciul este disponibil pentru medicamentele pe bază de prescripţie medicală în College Station, din statul american Texas. Livrarea este gratuită și le permite pacienţilor să intre în posesia medicamentelor în decurs de 60 de minute. Serviciul este disponibil pentru o gamă de peste 500 de medicamente care tratează, de exemplu, gripa, astmul și pneumonia.

Totuși, clienţii din oraș trebuie să se înscrie mai întâi pentru a beneficia de serviciul de livrare cu drona. Ei trebuie să programeze o vizită a unui specialist, care va veni acasă pentru a le inspecta curţile. 

În cazul în care specialistul stabilește că o curte a unui client este corespunzătoare, atunci compania îi va oferi un indicator special pentru a fi plasat pe sol, iar drona va coborî acolo și va elibera coletele. 

Apoi, când clienţii sunt eligibili pentru a comanda medicamentele, ei pot selecta drona ca metodă de livrare. Printre medicamentele care pot fi comandate prin serviciul Amazon Pharmacy sunt incluse levofloxacina, atorvastatina, levotiroxina ș.a.



https://medcitynews.com/2023/10/amazon-medications-delivery-drone/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe