Newsflash
Știri

Ambasadorul Franței, în vizită la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

de L. Budin - ian. 19 2024
Ambasadorul Franței, în vizită la UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca va primi luni, 22 ianuarie, vizita excelenței sale Nicolas Warnery, ambasadorului Republicii Franceze în România.

Vizita marchează „relația profundă și prietenoasă” dintre universitatea clujeană și Franța, se arată pe pagina de Facebook a UMF „Iuliu Hațieganu”. Va consolida legăturile academice, științifice și culturale dintre cele două țări. 

Cu această ocazie, vom avea șansa de a discuta despre colaborările academice, schimburile de cunoștințe și experiențele valoroase care au avut loc între UMF «Iuliu Hațieganu» și instituții de învățământ din Franța, dar și despre noi perspective”, se subliniază. 

În universitatea clujeană studiază cei mai mulți studenți francezi din România.

 Apreciem contribuția lor la diversitatea, multiculturalitatea și excelența academică a universității noastre”, se mai arată în postare. 


Notă autor:

Sursă foto: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe