Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

Apariții editoriale

Au apărut noi numere ale revistelor Ginecologia.ro și ORL.ro.

Endometrioza – diagnostic și management

Cea mai recentă ediţie a Ginecologia.ro* abordează, în principal, o patologie cu multiple implicaţii sociale și de sănătate – endometrioza. Acestei afecţiuni, autorii i-au alocat patru articole complexe și foarte riguros documentate. La secţiunea „Obstetrică”, una dintre lucrările prezentate  se referă la trombofilia ereditară și complicaţiile obstetricale mediate de placentă, în timp ce la rubrica „Interdisciplinare”, autorii se ocupă de tratamentul leziunilor dentare cervicale în sarcină. În practica de medicină dentară, specialiștii se confruntă frecvent cu necesitatea tratamentelor stomatologice la femeia însărcinată.

Patologia bazei de craniu

Primul număr din acest an al revistei ORL.ro* este dedicat unei supraspecializări a oreliștilor și neurochirurgilor deopotrivă, și anume patologia bazei de craniu cu origini în sfera ORL. „Ne propunem ca articolele și rezumatele Forumului ORL.ro, eveniment ce s-a desfășurat la București, în 6 și 7 martie, să vă reţină atenţia, pentru că ele reflectă posibilităţile medicinei românești și internaţionale în această patologie de graniţă”, menţionează în editorial conf. dr. Mădălina Georgescu, redactorul-șef al publicaţiei.

*Reviste creditate cu 10 puncte EMC la abonare.

Etichete: Ginecologia.ro ORL.ro endometrioza bază craniu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.