Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

COVID-19, o boală profesională?

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 5 februarie 2021

Cel mai recent număr al revistei trimestriale Maramureșul medical (decembrie 2020) propune în primele pagini un articol despre COVID-19 ca boală profesională la medici.

Semnat de dr. Dorin Triff, dr. Zagyva Piroska și dr. Dan Pereţianu, generosul articol prezintă traseul semnalării unei boli profesionale, oferind totodată argumente pentru care infecţia cu SARS-CoV-2 ar trebui considerată boală profesională.

Maramuresul Medical

Farm. Oana Pop propune două articole având ca subiect imunitatea: biorezonanţa și produsele naturale care cresc imunitatea împotriva virusurilor patogene și echilibrarea imunităţii prin suplimente nutritive și biorezonanţă.

Un articol deosebit de interesant este cel semnat de dr. Marius Dan Pop și kinetoterapeut Andrada Pop despre acupunctura în Parkinson. Alte subiecte prezente în revista editată de Colegiul Medicilor din Maramureș sunt contribuţia medicilor și studenţilor mediciniști la Marea Unire sau aspectele clinice și fiziopatologice ale Commotio cordis (moartea subită).

Etichete: covid 19 maramuresul medical acupunctura dorin triff Dan Pereţianu kinetoterapie Parkinson tratament Parkinson

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.