Newsflash
ACTUALITATE Știri

Apel la candidaturi pentru bursele Guvernului Francez 2024

de Magdalena Tănăsescu - feb. 2 2024
Apel la candidaturi pentru bursele Guvernului Francez 2024

Ambasada Franței și Institutul Francez din România lansează apelul național pentru Bursele France Excellence România (bursele guvernului francez) pentru nivelurile masterat, doctorat și postdoctorat.

Potrivit unui comunicat al Institutului Francez din România, programul de burse France Excellence România este destinat candidaților români care doresc să își continue studiile în Franța.

„Apelul la candidaturi este deschis până în 4 martie 2024 și este publicat pe site-ul institutului. Dosarele de candidatură se depun utilizând formularul pentru nivelul de studiu ales, care poate fi accesat prin intermediul acestui link: https://bit.ly/3OmqFWF, se menționează în comunicat.

În fiecare an, Franța lansează un apel la candidaturi pentru programul de burse France Excellence România. Din 1990, aceasta a fost cea mai mare campanie de burse din partea unei țări străine în România. 

Guvernul francez a acordat peste 4.000 de burse studenților români pentru ca aceștia să urmeze cursuri de specializare în Franța.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe