Newsflash
Interviuri LIFESTYLE

Asistenta Mădălina Boca și povestea cățelușei Wanda: „Prezența ei aduce liniște”

de Florentina Ionescu - iul. 28 2023
Asistenta Mădălina Boca și povestea cățelușei Wanda: „Prezența ei aduce liniște”

Mădălina Boca este asistent medical generalist. Ea a fost de acord să ne împărtășeacă povestea cățelușei ei, Wanda.

„Wanda este o cățelușă din rasa Bulldog Francez, care, de aproape cinci ani, face parte din familia noastră și aduce o imensă bucurie vieții noastre. Ne-a fost dăruita de către o prietenă apropiată. 

Wanda ne-a cucerit inimile cu entuziasmul debordant și jucăuș și cu iubirea necondiționată față de noi și prietenii noștri. 

Preferința Wandei de a dormi aproape de noi exemplifică dorința ei de companie. Încovoindu-se la picioarele noastre sau chiar lângă capul nostru, oferă confort și un sentiment de siguranță, favorizând un somn odihnitor atât pentru ea, cât și pentru noi. 

Loialitatea de neclintit este evidentă în tendința ei de a fi umbra noastră. Oriunde mergem ne urmărește îndeaproape sau cel puțin din priviri, oferind companie și sprijin emoțional. Prezența ei aduce liniște și un sentiment că nu suntem niciodată singuri. 

Dragostea și afecțiunea nemărginită sunt afișate prin saluturile ei exuberante și «pupiceii» calzi. Adorația ei autentică pentru noi creează o conexiune emoțională  sinceră și aduce bucurie în viața noastră.” - asistenta Mădălina Boca. 

 


Notă autor:

Foto: din arhiva personală a asistentei Mădălina Boca.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe